Sardines, Limoen, Dille, Koffie Paneermeel
Ricotta en Spinazie Pasta Roulade en Pasta Roulade Met Paprika, Courgette, Aubergine
Priestersmouwen pasta met een pistacheroomsaus, krokante spekjes en courgettes
Ravioli gevuld met bufferkaas en spinazie, genapeerd met een botersausje met salie
Taglioni met zwarte knoflook, mosseltjes en een mousse van burrata - Bottarga
Aubergine, Courgette, Paprika, Champignon, Tomaten
Biggenfilet met Knapperig Spekjes in Mosterd- koffie saus en gekarameliseerde sinaasappel
Kalfroulade met Aubergine, Basiliscum, Gerookte Scamorza, Tomaten
Saus Naar keus : Gorgonzola of Mosterd of Champigonsaus
lamsfilet met pistache, mosterd en een saus van de chef
Rib Steak, Rucola, Parmezaanse Kaas, Balsamico
Tarbotfilet met aardappelpuree en Goene Appel, Limoensaus
Gegrild mixed van samba's, Zalm, Zwaardvis, rode tonijn
Kabeljauw met Olijven, Kappertjes, Kerstomaatjes, Garnalen
Rode tonijn met zacht fruit en gebakken prei
Plantaardige Tapenade, Pistache Gevulge Burrata
Tomarenroomsoep, Olijvrn, Gedroogde Tomaten Gegrilde octopus
St. Jaques, Gekarameliseer de Rode Ui, Saffraan
Aubergine, Tomatensaus, Kaas, Basilicum
Kikkererwten-gerookte eend-ui karamelsaus - groen appel
Rundvlees, Foie Gras, Truffel, Rucola Van Parmezaanse Kaas
Aperol, Prosecco, Schueppes, Ijs, Oranje
Prosecco, Vlierbloesemsiroop, Mint, Schweppes
Prosecco, Sinaasappelsap
Sinaasappelsap, Rode Vermout, Gekarameliseerde Sinaasappel
Sinaasappelsap, Ananassap, Citroensap, Gember, Mint
Grenadine, Schweppes, Rietsu