Burrata met pistachenoten en een groenten tapenade
Rundsvlees met ganzenlever-truffel-rucola en Parmezaan
Tartaar van rode Siciliaanse scampis-limoen-kaviaar-parels van rood fruit
Aubergines met tomatensaus-scamorza"kaas"en basilicum
Gegrilde inktvis met tomatensaus-olijven en gedroogde tomaten
St. Jacobsschelpen met rode gekarameliseerde ui en saffraan
Kikkererwten met gedroogde eend-ui-karamelsaus en groene appel
Tagliatelle met sardientjes met gepaneerde koffie en limoen
Gekrulde pastaschelpjes met aubergines- courgette- paprika- Tomaat en champignons
Gevulde ravioli met kreeft-Pasta met asperges en spek-Gevulde ravioli met artisjok en saffraan saus
Priestersmouwen pasta met pistacheroomsaus-krokante spekjes en courgetjes
Roulade van pasta gevuld met ricotta en spinazie-aangevuld met paprika-courgette en aubergine
Ravioli gevuld met buffelkaas en spinazie-genapeerd met een botersausje met salie
Tagliolini met zwarte knoflook-scampi’s-een mousse van burrata en bottarga
Lamsfilet met pistache-mosterd en een saus van de chef
Rib eye steak met rucola-Parmezaanse kaas en balsamique
Biggenfilet met knapperige spekjes in een mosterd-koffie saus en gekarameliseerde sinaasappel
Kalfsroulade met aubergine-basilicum-gerookte scarmoza en tomatensaus
Côte à l’os met een keuze uit gorgonzola-mosterd of champignons
Filet puur van Black Angus-Ganzenlever met cacao-Rode porto saus en zwarte Truffel
Tarbotfilet met aardappelpuree met groene appel en limoensaus
Een mix van gegrilde gambas , zalm, zwaardvis en rode tonijn
Knapperig gebakken filet van rode mul poon met spinazie en saus van prosecco en lavandel bloemen
Kabeljauw met olijven, kapertjes, kersttomaatjes en garnalen
Rode tonijn met een coulis van zacht fruit en gebakken prei
Zeebaarsrolletje met aubergines en crème van rode paprika’s
Aperol, prosecco, schweppes, glaçons, orange
Prosecco, sirop de fleurs de sureau, menthe, schweppes
Prosecco, jus d'orange
Jus d'orange, vermouth rouge, orange caramélisée
Jus d'orange, jus d'ananas, jus de citron, gingembre, menthe
Grenadine, schweppes, sucre de canne